Skip to content

Italiaanse wijnhandel

Betaalbare, exclusieve wijnen

Passie voor Italiaanse wijnen, daar is het allemaal mee begonnen. Sinds 2002 importeren wij Italiaanse wijn rechtstreeks via ons netwerk uit Italië. Op deze manier kunnen wij als wijnhandel alle wijnliefhebbers, die op zoek zijn naar betaalbare en exclusieve Italiaanse wijnen, op weg helpen.

In het assortiment van Italvin treft u zowel streek gebonden wijnen in het lage prijssegment evenals exclusieve wijnen. Italvin beschikt over een breed wijnassortiment dat geschikt is voor allerlei gelegenheden, van zakelijke bijeenkomsten tot huiselijke feestjes.

Importeur en adviseur van Italiaanse wijnen

Italvin is importeur van exclusieve, maar betaalbare Italiaanse wijnen. In ons wijnassortiment vindt u wijnen afkomstig uit verschillende streken in Italië, met ieder een eigen druif en bijbehorende smaakbeleving. Met jaren ervaring in de Italiaanse wijnbranche mogen wij ons echte kenners noemen. Hierdoor zijn wij niet alleen een importeur, maar ook uw adviseur wanneer u op zoek bent naar exclusieve Italiaanse wijn.

Voor horeca, bedrijven en particulieren

Wij bieden naast een goed product, ook uitstekende service voor en na de levering. Geen zorgen over de aflevering of de kwaliteit van het product en zeker zijn van voldoende voorraad in uw restaurant, op het bedrijf of bij u thuis; dat is het voordeel van Italvin. Wij denken gedurende het aankoopproces met u mee en zijn flexibel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Interesse in de Italiaanse wijnen van Italvin? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over Italvin of ons assortiment Italiaanse wijnen? Of wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Back To Top