Skip to content

Smaakvolle Italiaanse wijnen

Nella botte piccola c’é il vino buono

Wijnhandel Italvin importeert exclusieve Italiaanse wijnen voor échte wijnliefhebbers en alle gelegenheden. Horecaondernemers, bedrijven en particulieren helpen wij met het vinden van passende Italiaanse wijnen voor gerechten, zakelijke bijeenkomsten en feesten. Wij leveren kwaliteit voor de juiste prijs. En dat allemaal met de beste service.

In ons assortiment bieden wij Italiaanse wijnen aan van diverse niveaus en prijsklassen. Variërend van een basiswijn tot aan de meest exclusieve Italiaanse wijnen. Bestel uw Italiaanse wijn gemakkelijk online of kom onze collectie wijnen, grappa, limoncello en andere Italiaanse likeuren bekijken bij onze wijnhandel in Leiden.

BESTEL HIER UW ITALIAANSE WIJN

Zeker zijn van kwaliteit

Bij Italvin bent u zeker van Italiaanse wijnen van de beste kwaliteit. Zo heeft u de mogelijkheid om een aantal van de wijnen in onze wijnhandel te proeven. Er staat namelijk elke zaterdag een een aantal wijnen op de proeftafel voor u klaar. Daarnaast geven wij een kurkgarantie bij al onze wijnen. Dit doen we natuurlijk maar voor één doel; zorgen dat u een tevreden klant bent van Italvin.

Over Italvin

Italiaanse wijnen bestellen

Bestel uw favoriete wijn gemakkelijk bij ons online. Uw bestelling wordt gratis verzonden bij een bestelling in Nederland boven de € 150,-. Voor bestellingen onder de € 150,- berekenen wij een verzendbedrag. Natuurlijk kunt u ook onze winkel in Leiden bezoeken.

Bestel uw Italiaanse wijn online

Levering, verzendkosten en retourneren

Na bestelling streven wij ernaar om uw bestelling uiterlijk binnen 3 werkdagen bij u te bezorgen. Natuurlijk kunt u uw bestelling ook zelf bij ons ophalen tijdens onze openingstijden, dit vinden wij alleen maar leuk!

Back To Top