Skip to content
SALE

3x Rosso dei Falezza Veronese Tenute Falezza (Collectief inkoop)

Oorspronkelijke prijs was: €60,80.Huidige prijs is: €49,01. incl. BTW

Druivensoort
Druivensoort

Corvina, Corvinone, Croatina, Merlot, Rondinella

Eten

Kazen

Kazen

Vlees

Vlees

Herkomst
Herkomst

Veneto

Wijnhuis
Wijnhuis

Tenute Falezza

Categorie:

Beschrijving

Stel je voor, een warme zomeravond in de prachtige wijngaarden van de familie Falezza, waar de zon langzaam ondergaat en de druiven rijpen onder de zorgzame handen van ervaren wijnmakers. Hier, in dit idyllische landschap, wordt een unieke rode wijn geboren – een wijn die de verfijning en passie van generaties weerspiegelt.
Deze heerlijke rode wijn van de familie Falezza is een waar meesterwerk. Met een consistent karakter op de tong, vol van smaak en perfect in balans, betovert deze wijn je zintuigen vanaf de eerste slok. De intense en aromatische smaak ontwikkelt zich prachtig na verloop van tijd, waardoor elke slok een nieuwe ontdekking is.
De zijdezachte tannines omhelzen je gehemelte, terwijl het goed uitgebalanceerde alcoholgehalte de kenmerken van deze koninklijke wijn nog meer tot hun recht laat komen. De complexe robijnrode kleur met delicate granaatreflecties is als een schilderij dat tot leven komt in je glas, en nodigt uit tot puur genot.
Deze wijn is ideaal te combineren met heerlijke gerechten zoals gestoofd vlees, wild, gevogelte, harde en pittige kazen. De unieke blend van druivensoorten, waaronder Corvina, Corvinone, Rondinella, Molinara, Oseleta, Croatina en Merlot, draagt bij aan de complexiteit en rijkdom van deze wijn.
Geproduceerd met zorgvuldig geselecteerde druiven die gedurende 4 maanden op rekken worden gedroogd, belichaamt deze wijn de unieke stijl en passie van de familie Falezza. Een absolute aanrader voor de liefhebber van rode wijnen – een waar genot voor de zintuigen. Proost op mooie momenten en heerlijke wijnen Salute! 🍷✨

Extra informatie

Druivensoort
Druivensoort

Corvina, Corvinone, Croatina, Merlot, Rondinella

Eten

Kazen

Kazen

Vlees

Vlees

Herkomst
Herkomst

Veneto

Wijnhuis
Wijnhuis

Tenute Falezza

Back To Top